De voordelen!

Volg ons op Facebook

Feliway Verdamper  

Feliway Verdamper

Merk : Ceva
Rustgevende hormonen

Meer details

€ 36,45

15 artikelen op voorraad

6073

Feliway verdamper plus navulling is geschikt voor zowel kittens's als volwassen katten.

Feliway bevat stoffen die dezelfde werking hebben als de natuurlijke, geruststellende gezichtsferomonen van katten.

Het afgeven van deze feromonen is een gedrag dat door alle katteneigenaren herkend zal worden. Als een kat zich op z'n gemak voelt in een omgeving, wrijft hij met zijn kop, van kin tot oor, tegen het meubilair, de hoeken van de muren of de onderkant van de gordijnen ("kopjes geven"). Op dat moment geeft het dier feromonen af. De met deze feromonen gemarkeerde plekken en objecten zijn voor de kat nu bekende "eigen" plekken en stellen hem op z'n gemak.

Als er een verandering is in de omgeving van de kat (zoals een bezoek aan de dierenarts, thuiskomst na opname, verhuizing, nieuwe huisgenoot, verandering van het meubilair), of als de kat bang is, kan zich een gemoedstoestand van onrust of stress ontwikkelen. Dit kan leiden tot veranderingen in het gedrag, zoals urine sproeien, krabben, verminderde eetlust, neerslachtigheid, geen zin in spelen of in contact met personen of andere katten

In deze situaties kan Feliway® Spray de natuurlijke balans herstellen. Feliway® is een veilige oplossing met gesynthetiseerde gezichtsferomonen, die voor de kat een gevoel van welzijn en veiligheid creëren.

Feromonen zijn lichaamseigen stoffen die heel veel voorkomen in het dierenrijk. Ze worden gebruikt als communicatiemiddel tussen soortgenoten.

De ook verkrijgbare spray kan gebruikt worden als als aanvulling op de verdamper, daar waar extra behandeling gewenst is. Bijvoorbeeld in de kennel, mand of bench. Ook is de spray handig op plaatsen waar geen verdamper mogelijk is zoals in de reismand onderweg naar de dierenarts.

.

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

Feliway Verdamper

Feliway Verdamper

Rustgevende hormonen

Schrijf uw recensie

Gerelateerde producten