De voordelen!

Volg ons op Facebook

Farm Food Antlers  

Farm Food Antlers

Merk : Farm Food

Farm Food Antlers Hertengewei: dé nieuwe kauwsnack voor honden: 100% zuiver, duurzaam en puur natuurproduct. Zonder toevoegingen, gezond en rijk aan mineralen om het hondengebit schoon, sterk en gezond te houden.

Meer details

€ 4,95

97 artikelen op voorraad

Waarom Farm Food Antlers?
Honden hebben van nature een grote behoefte om ergens op te kluiven. Dit doen ze omdat zij alleen op deze manier hun tanden en kiezen op een natuurlijke wijze schoon kunnen houden. In de natuur kauwen wolven en andere hond-achtigen, na een maaltijd, onder anderen op de huid en botten van hun prooi. Ook wordt er tijdens het kauwen in de hersenen endorfine aangemaakt. Deze endorfines geven een gevoel van rust waardoor uw hond zich ontspant.

Wat zijn Farm Food Antlers?
Farm Food Antlers zijn de hertengeweien van mannelijke herten. Deze geweien vallen ieder voorjaar, na de paartijd, af en groeien dan weer aan. Onze geweien worden verzameld in Europese bossen en na een kwaliteitscontrole geborsteld en gezaagd. Omdat de Farm Food Antlers een puur natuurproduct zijn kunnen ze nog licht naar grond ruiken en verschillen ze ook allemaal van kleur, gewicht, vorm en dikte.

Farm Food Antlers en uw hond
Farm Food Antlers hebben voor honden een milde maar lekkere en natuurlijke geur. Farm Food Antlers zijn stevig en hard. Het kauwen erop is een leuke, natuurlijke bezigheid voor uw hond. Door het kauwen ontstaat er een ´schraapeffect´ tussen het gebit van uw hond en de kluif, waardoor plak wordt verwijderd. De buitenkant van het gewei slijt totdat het smakelijke merg vrij komt, wat weer een lekkere traktatie op zich is!

Onze Farm Food Antlers zijn ook zeer geschikt voor jonge honden die tanden wisselen omdat ze langer meegaan dan andere kauwbotten. Ook zijn de Farm Food Antlers geschikt voor honden met een allergie of een gevoelige spijsvertering. Voor honden met een overgewicht zijn ze uitermate geschikt omdat het kauwen erop veel energie kost en het hongergevoel vermindert.

Farm Food Antlers
Een zuiver en 100% puur natuurproduct
Duurzaam en diervriendelijk seizoensproduct
Rijk aan calcium en andere mineralen
Stevig en hard, gaat lang mee en splintert niet
Geen schadelijke toevoegingen of conserveringsmiddelen
Voor de hond een aantrekkelijke geur
Hypo-allergeen en glutenvrij
Een weldaad voor hondentanden
Helpt bij het voorkomen en bestrijden van overgewicht
Farm Food Antlers passen uitstekend in een Vers Vlees (Barf) dieet.

Farm Food Antlers worden tijdens het kauwen niet slijmerig en/of kleverig, dit is vooral belangrijk voor honden met lang haar en/of een baard. Farm Food Antlers is een eerlijk, diervriendelijk, 100% zuiver, duurzaam en milieubewust product, hierdoor kan het voorkomen dat niet altijd alle maten beschikbaar zijn.

Belangrijk:
Farm Food Antlers is in diverse maten te koop in de betere dierenspeciaalzaken, dierenklinieken en trimsalons. Zorg ervoor dat de maat die u koopt past bij de grootte en bijtkracht van uw hond. Houd toezicht op uw hond tijdens het kauwen en verwijder kleine overblijfselen.

Mocht het gebeuren dat uw hond niet (meer) geïnteresseerd is in Antlers dan kunt u het product een nachtje in water laten weken of licht opschuren.

Farm Food Antlers zijn te koop in diverse maten, van Small tot en met Extra Large.
• Small: tot 75 gram
• Medium: 76-150 gram
• Large: 151-225 gram
• Extra Large: 226-320 gram

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

Farm Food Antlers

Farm Food Antlers

Farm Food Antlers Hertengewei: dé nieuwe kauwsnack voor honden: 100% zuiver, duurzaam en puur natuurproduct. Zonder toevoegingen, gezond en rijk aan mineralen om het hondengebit schoon, sterk en gezond te houden.

Schrijf uw recensie

Gerelateerde producten